lauantai 23. toukokuuta 2009

KUULUMISIA 23.05.2009
Pitkästä aikaa kirjoittelemaan siis! Ahkerasti on Yawnissa järjestelty kisoja, joten kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle.

Suurin uutinen on varmasti se, että Vimman ja Ketun kavereiksi meille on muuttanut malinois Tiima ja kelpie Naakka. Molemmat ovat sopeutuneet joukkoomme varsin hyvin ja yhteiselo on lähtenyt sujuman mitä loistavimmin. Muutamia kahakoita tosin Tiima ja Vimma joutuivat käymään ennen kuin pääsivät selvyyteen kumpi onkaan johtaja, mutta rauhallisuuden perikuvalle eli Tiimalle tuli nopeasti selväksi, että Vimma on joukon kunkku. Naakalla ei ole ollut mitään ongelmia kenenkään kanssa. Se vain nauttii elämästään hullujen malien keskellä! Onhan se tosin aikamoinen hulluttelija itsekin.. Vaan ei mikään tyhmä koira: se on jo lyhyen elämänsä aikana kivunnut paimennuksessa toiseen luokkaan, suorittanut vepen soven hyväksytysti, saanut jäljen ALO:sta 1-tuloksetn ja sai ensimmäisistä agilitykisoistaan puhtaan nollan sijoittuen toiseksi. Vielä siis vaaditaan ne kaksi pyöreää nollaa, että päästäisiin sinne kakkosiin. Sitä odotellessa..

Tiiman kanssa me vielä harjoitellaan yhteiseloa ja katsellaan mihin panostetaan. Muiden malien tavoin IPO taitaa kivuta tämänkin neidon harrastuslistalla numerolle uno.

Ah, unohdin melkein mainita! Jokin aika sitten hain Saksasta sijoituskoiran, joka muutti asustelemaan Wolfien luo Bakemonoon. Näpsäkkä neitokainen on nimeltään Blended Ablenkung ja on noinkin nuoreksi koiraksi hyvin menestynyt. Wolfien kanssa he ovat valloitelleet tokokehiä hankkimalla jo Tk1, paimentavat 2-luokassa, tanssineet 62 pisteen verran, saavuttaneet pelastuskoirakokeista tuloksen sekä viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä kilpailevat suojelun AVO-luokassa. Vallan hyvän kodin on siis Kin saanut!
Jossain vaiheessa on tiedossa pieniä Yawnilaisia ja emänä tietysti ihana Kin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti